Laga Iphone i Södermalm

Jag blir så trött på mig själv, nu är det fjärde mobilen som jag förstår under sex månader och det är verkligen så tröttsamt. Jag köpte nyligen ett skal som skulle skydda mobilen och även ett speciellt glas som man sätter på mobilen, men den förstördes ändå. Blir så trött på mig själv…

Har ni något bra förslag på företag som arbetar med att laga Iphones i Södermalm? Jag tycker att det är viktigt att de är professionella, håller hög kvalitet och att de inte är alltför dyra.

Men nu ska jag ut i trädgården och rensa ogräs, så hörs vi imorgon.

PS: Glöm inte att kommentera i kommentarsfältet här nedan om ni vet något bra företag som arbetar med att laga Iphones.

(Uppdatering)

Tack så mycket för hjälpen med att välja företag för att laga min mobil. Efter era förslag och efter jag läst på om företagen valde jag att anlita Mobilgallerian Sweden AB och de lagade min mobil på 30 minuter. Vilket var väldigt skönt då jag inte behövde att gå utan mobil alltför länge.

Ha nu en fortsatt bra dag så kommer ett nytt inlägg upp imorgon kväll.