Elektriker i Eslöv

Hej mina älskade och trevliga läsare. Jag är så glad att just NI är mina läsare av min blogg och att ni orkar läsa den varje dag och kommentera och ge mig energi dagligen.

Men nu till tråkiga nyheter. All min el i hemmet fungerar inte och jag vet inte vad problemet är. Det bara small till och det är inte propparna som gått, utan det är något annat och jag vet inte vad jag kan göra åt det nu heller, eftersom klockan är 23:00 och inga el-företag har öppet nu. Har ni några bra förslag på vad det kan vara eller vet ni någon bra elektriker i Eslöv som jag kan anlita?

Ni får gärna kommentera i kommentarsfältet här nedan om ni har några förslag som kan hjälpa mig.

Men nu ska jag försöka sova så jag kommer upp tidigt imorgon så jag kan anlita en elektriker tidigt imorgon så jag får hjälp snabbt imorgon.

(Uppdatering kring min el)

Nu har jag äntligen fått hjälp av Elbasen Skane som kom till mig idag vid 10:00 och löste mitt problem på ett snabbt och enkelt sätt. Så glad att jag fick dem som förslag av er, de kom snabbt och de löste problemet till ett billigt pris.