Trädgårdsdesign i Luleå

Godmorgon mina härliga läsare! Hur har er vecka varit? Hade ni en bra nationaldag? Min nationaldag var väldigt bra, då vår trädgård äntligen är fin! Som ni vet anlitade jag en trädgårdsdesigner häromdagen och hon på Blad i Norr AB var hemma hos oss igår och planterade blommor och ändrade om min trädgård efter de önskemål som jag hade pratat med henne om och det blev verkligen så som jag hade tänkt att det skulle bli, verkligen supernöjd. Om ni inte har anlitat en trädgårdsdesigner någon gång så är det verkligen något som jag rekommenderar att ni ska göra, ni kommer inte bli missnöjda och det är inte så dyrt som man kan tro och de börjar inte innan du har godkänt upplägg och prisuppgifter. Så priset eller resultatet kommer därefter inte komma som någon chock för dig, utan du kommer ha fullkoll innan de börjar med deras arbete.

Jag tänkte att jag ska ut och fota resultatet imorgon när det är ljusare ute så ni får se hur resultatet blev efter jag tjatat så länge om att jag vill att min trädgård ska bli fin igen. Men nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på någon bra serie innan jag ska sova.