Sommar och allt vad det innebär

Sommaren är här, nu har vi varit följa av underbart väder i så lång tid att jag inte ens kan minnas när det var grått och tråkigt sist. Jag älskar detta underbara väder, solen kysser mina kinder och ofta bara ben. Men det är mycket jag vill hinna med att göra under denna tid, man vill åka på en massa utflykter, gå på konserter, sola, bada, trycka i sig glass. Som sagt är det mycket man vill göra, det svåra är bara att hinna med allt, speciellt då man har ett hus att ta hand om och allt vad det innebär. Gräset växer snabbt, och färgen som börjat lossna på husknutarna kan jag inte låta bli att dra bort. Vi flyttade in i vårt 70-talshus i Mölndal för två år sedan och har gjort några mindre renoveringar invändigt. Vi sa att vi skulle börja med det för att senare angripa utsidan. Men nu när det varit en sån fantastisk månad så svider det i mig att vi inte gjort iordning en ordentlig altan istället för det slitna trädäcket som förmodligen varit med i snart 50 år. Så idag bestämde jag mig, med hjälp från Svenska Byggvalet i Mölndal så ska vi nu bygga om baksidan och altanen så att vi kan avnjuta några fina sommarkvällar under ett parasoll i kvällssolen. De börjar redan på tisdag nästa vecka och det känns så bra. De gav mitt ett väldigt bra första intryck, och det är det som räknas. Samtidigt som jag hört många prata gott om dem sedan tidigare. Jag har hört att de är aktiva runt Mölndal, Mölnlycke och Askim men utför säkert byggarbeten utanför den regionen också. Så om du, som jag, inser att något måste göras med huset i dessa veckor så är det fortfarande inte försent att anlita en byggfirma för jobbet i sommar.

Du gillar kanske också...