Frisörsalong i Vasastan

Äntligen har jag klippt mitt hår och fått det stylat till dagens bröllop som jag ska på. Min syster ska gifta sig och då måste man ju känna sig fin och snygg i håret, för det anser i alla fall jag, att när man känner sig snygg i håret får man ett bättre självförtroende och man mår bättre eftersom man inte tänker hela tiden på hur håret ser ut. Nu vet jag att det är bra eftersom det är Beauty by us AB som klippte mig och då blir alltid resultatet bra. Det är en frisörsalong i Vasastan som har arbetat inom denna bransch i många år och som arbetar med den senaste tekniken och vet alltid vad som passar till olika tillfällen.

OJ vad tiden går fort, nu måste jag åka iväg till min syster innan bröllopet börjar för att ta lite foton och ta hand om henne. Hon är verkligen så nervös vet jag, pratade med henne innan idag och hon var helt skakig och kunde inte sluta gråta eftersom hon var så glad.

Bilder från bröllopet kommer förmodligen komma upp imorgon och bilder på hår kommer även de upp imorgon. För jag kommer inte hinna det idag.

Ha nu en fantastisk dag, för det kommer jag ha, så hörs vi imorgon igen.  

Du gillar kanske också...